Гатака е един от най-вълнуващите научнофантастични антиутопии в историята на киното.

...
Гатака е един от най-вълнуващите научнофантастични антиутопии в историята на киното.
Коментари Харесай

Ума Търман и Итън Хоук – любовта, с която не можем

" Гатака " е един от най-вълнуващите научнофантастични антиутопии в историята на киното. Той показва прочит на близкото бъдеще, в което децата се зачеват в епруветки, с цел да бъдат биологически идеални. И въпреки сюжетът да остава в областта на фантастиката, филмът ражда нещо (почти) идеално отвън огромния екран – среща актьорите Ума Търман и Итън Хоук и слага началото на техния хубав, въпреки и къс романс.

Двамата се срещат на снимачната площадка през 1996 година и се влюбват незабавно. Все отново Ума Търман неведнъж е обявявана за най-привлекателната актриса от разнообразни издания, а Итън Хоук има характерно омагьосване, към което мъчно можем да останем безразлични. Химията сред тях трансформира връзката им във вълнуващо прекарване – през първата година Итън предлага брак на Ума два пъти, само че тя му отхвърля. Третият път се оказва късметлийски и двамата се женят през май 1998 година, когато тя е на 28, а той – на 27. По-късно артистът споделя в изявление, че е бил прекомерно млад за брак и мозъкът му не е бил задоволително развъртян, с цел да може да се отдаде на някого вечно.

Само два месеца след сватбата се ражда и първото им дете – Мая, която също потегли по стъпките на родителите си и се снима в хитовия сериал на NetflixStranger Things. През 2002 година се ражда и брат й – Левон, а през това време звездното семейство наподобява като холивудския блян за сполучлива връзка. Актьорите видимо имат всичко – благополучен брак, деца и време да се развиват професионално. И двамата не престават да се снимат в хитови продукции и не пропущат всемирски появи на аления килим, като даже съчетават дрехите си. Двойката стана обичана почитателите и тъй като двамата имат разлика във височината – Ума превъзхожда мъжа си с няколко сантиметра, само че не се лимитира да носи високи обувки, а Итън не страда от комплекси и не се тормози да театралничи до нея. Още един жест, който демонстрира, че пред любовта всичко наподобява нищожно.



През 2003 година обаче на пръв взор идеалната връзка стартира да се разпада. През 2004 година двамата подават документи за бракоразвод, а през 2005 той към този момент е реалност. В общественото пространство се носят клюки, че Итън е изневерил на жена си с гувернантката. Актьорът отхвърля обвиняванията и споделя, че повода за развода им е невъзможността на двойката да балансира сред брака и професионалните задължения. Въпреки това през 2008 година той се дами за гувернантката и към момента е привързан с нея, като те също имат две деца.

И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР